Julfest
Snart är det dax för julfest och vad kan inte va bättre än att ha en egen DJ på sin fest istället för att hela personalen ska samlas runt en mobil och byta låtar på spotify för att alla vill höra just sin låt NU! Låt oss på Dj till festen hjälpa er med det. Vi har mer än 20 års erfrenhet av alla sorter julfester och event så vi vet hur man får en lyckad fest. Vi har allt från färdiga paketlösningar för upp till 1000 personer till små talanläggningr om ni vill ha det.

Konferens
Är det dags att planera  årets konferens? Behöver ni ljudanläggning för tal  eller bara fest? Vi hjälper dig med dj, ljud och ljus till festen & konferensen.
Vi har bra paketlösningar till företagsfester i alla storlekar, och erbjuder professionella serviceinriktade discjockeys som kan spela allt som passar en företagsfest & konferense allt från lounge mingelmusik till nyaste hitsen. Vi har  lång erfarenhet i branschen av att spela på företagsfester av alla storlekar. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och goda idéer för att hjälpa dig att göra just din företagsfest unik. Någon som vi kan rekommender och inte är så vanligt att man kan få sin företags logga eller valfri text i en stilren men riktig cool Laser effekt/show som gör olika mönster och rörelser.
Uplights (bakgrundsljus) är något som som oxå är uppskattat. Det gör en tråkig lokal till en glamorös och lyxig lokal

Personalfest
Personalfesten är något som  brukar vara  höjdpunkten på året. Då ska man  dansa och ha kul  och det bästa av allt  Chefen betalar :-)  Men det behöver inte kosta skjortan för att ha en trevlig kväll.
Vi har färdiga paket lösningar som passa alla företag att har råd och unna sin personal att släppa loss och ha det riktigt kul och det brukar uppskattas väldigt mycket.

Invigningar
Man vill väl ha det där lilla extra när det är invigning  vare sig  det kommer 50 eller 250 personer.
Att ha en Dj som spelar är ett enkel och roligt sätt för gästerna att  känna sig bekväma och kan slappna av och mingla runt .

KickOff
När man vill svetsasamman gänget varför inte avsluta  med en fest.
Varför inte krydda på lite extra när man har kampanjer , specialerbjudanden eller nyöppningar.


HYR EXTRA LJUS TILL DIN FÖRETAGSFEST
Hyr extra ljuseffekter och dekorera din festlokal med vackra uplights i valfria färger eller varför inte en laser för att få riktigt coola effekter går och få dom flesta loggorna som effekt. Ge din festlokal ett loungeigare och mer exklusivt utseende. Vi hjälper dig att skräddarsy den ljusinstallation som passar bäst till din företagsfest.

Dj Till Festen för en lyckad tillställning.
Vi lyssnar på kundens musik önskemål  och ser till att ni får den musik som passar eran tillställning.
Nedan ser du några av våra företags kunder som valt oss till sina olika events

Gå till bokning här