Dj till festen har varit aktiv i mer än 20 år och fler av våra dj`s har varit dj längre än så . Vi erbjuder bara det bästa när ni anlitar oss allt i från ljud, ljus, DJ, till personligservice. Allt sköts proffisionelt och enkelt. Det ska ju vara kul att anordna sin fest / bröllop och det är där vi kan hjälpa till och göra det enklare för dig. Vi förmedlar DJ`s som har mångar års erfarenhet och som är vana att spela på tillställningar som Bröllop, Födelsedagsfester, företagsevent även privata fester där man kan ha haft olika teman t ex 70 tals disco , 80 tals fest, afterski m,m. När ni bokar dj av oss så vill vi att ni ska känna att det känns som det självklara valet så att ni kan slappna av och lämna över det ansvaret till oss.

Vi använder oss bara av kvalites utrustning och är garanterat prsivärdast i Stockholm vi kompromissar inte när det gäller kvalite och service.
Robban Ahlgren (DJ ROBSII)
Grundare och ägare till Dj till festen
DJ & bokningsansvarig.

Robban är Kungen av party med mer än 25 år av spelade på alla möjliga events och fester så finns det inte många spelningar Robban klarar, det är allt från dom stora oreintaliska bröllopsfesterna, skolbal, hemmafester, bröllop till företagsevent med 1000 tals gäster.

info@djtillfesten.se
0707787517
 
Eduardo (DJ Lalo)
DJ -- ALLT I ALLO

Lalo har spelat som dj 10 år och är populär dj hos oss på dj till festen som ofta blir uppbokad. Dj Lalo spelart party hitsen för er och ser till att dansgolvet är fullt.
Dj Lalo leverara party hitsen med en blanding av det latinska musiken som gästerna bara älskar.

 
Claudio Pinto (DJ Cladde)
DJ -VDJ - TEKNIKER - ALLT I ALLO

Claudio har spelat på dom flesta klubbar i stan, privata fester, bröllop,  företagsevent. Claudio är kille som man kan lita på som fyller alla dansgolv. Hans stora förmåga att läsa av  publikenoch ge dom det dom vill ha.
 
Marcus Wickerfält (DJ Mackan)
DJ -TEKNIKER - ALLT I ALLO
(Starwars freak)


Marcus bjuder gärna på sig själv anpassar sig efter festen om det starwars tema så tar han med sig sin Starwarsdräkt .
Marcus har varit med från början när Dj till festen drog igång för 20 år sedan men har även tagit egna uppdrag som resident dj på många av Stockholms klubbar som Kickis, Labet, Patricia  mm
Marcus vet hur man blandar musiken för en blandad publik och brinner för att gör festen till något alldeles extra. i musikväg har Marcus ett brett register i sitt musikbibliotek och planerar någrat sina spelninga så han är så förberedd som det bara går.
Fabian (DJ Brian Vini)
DJ - ARTIST 
Brianär vår Afro / Party DJ s
 
Fabian (DJ Biano )
DJ - ARTIST 
Fabian är vår kändis DJ som oxå sjunger i gruppen diamant där dom leverar grym svensk part pop disco.
Fabian spelar allt från födelsdagsfester, företags gig till klubb gigs.

 
Christian (DJ Cris)
DJ -- - ALLT I ALLO

Christian Specialitet är privata fester, företagsevent, Bröllop. Claudio är kille som man kan lita på som fyller alla dansgolv. Hans stora förmåga att läsa av  publikenoch ge dom det dom vill ha.

Claudio har varit med från vinyl tiden och har en stor musik samling 

 
Brian Vinci (DJ Vinci)
DJ --

Brian Vinci är kungen på afro beat, party , danchall, reggeaton etc
en riktig GRYM dj som spelat i många  år.
 

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.

Se bilder och videos på vår instagaram sida

     Hyr dj till bröllop, födelsdagsfesten firmafesten invigningen m,m