Dj till festen har varit aktiv i mer än 20 år och fler av våra dj`s har varit dj längre än så . Vi erbjuder bara det bästa när ni anlitar oss allt i från ljud, ljus, DJ, till personligservice. Allt sköts proffisionelt och enkelt. Det ska ju vara kul att anordna sin fest / bröllop och det är där vi kan hjälpa till och göra det enklare för dig. Vi förmedlar DJ`s som har mångar års erfarenhet och som är vana att spela på tillställningar som Bröllop, Födelsedagsfester, företagsevent även privata fester där man kan ha haft olika teman t ex 70 tals disco , 80 tals fest, afterski m,m. När ni bokar dj av oss så vill vi att ni ska känna att det känns som det självklara valet så att ni kan slappna av och lämna över det ansvaret till oss.

Vi använder oss bara av kvalites utrustning och är garanterat prsivärdast i Stockholm vi kompromissar inte när det gäller kvalite och service.
Robban Ahlgren (DJ ROBSII)
Grundare till Dj till festen
DJ & bokningsansvarig.

Robban är Kungen av party med mer än 25 år av spelade på alla möjliga events och fester så finns det inte många spelningar Robban klarar, det är allt från dom stora oreintaliska bröllopsfesterna, skolbal, hemmafester, bröllop till företagsevent med 1000 tals gäster.

info@djtillfesten.se
0707787517
 
Daniel Sierilä (DJ LIGHT)
DJ -TEKNIKER - ALLT I ALLO

Dj till festens eldsjäl som ställer upp i alla lägen och löser allt. Det finns inga problem för Daniel.
Spelat som DJ sedan 1998
Specialist på läsa av dansgoolvet för den blandade publiken. Lyhörd och servicinriktad dj som spelar för gästerna.
Favorit gigs  allt från bröllop, företagsevents, födelsdagsfester men även club gigs 
 
Daniel har värmt upp för inga mindre än
MIKE PERRY.
REBECCA & FIONA,
KALIFFA,
MARTIN JENSEN,  MM....            
daniel@djtillfesten.se
0723817073
 
Marcus Wickerfält (DJ Mackan)
DJ -TEKNIKER - ALLT I ALLO
(Starwars freak)


Marcus bjuder gärna på sig själv anpassar sig efter festen om det starwars tema så tar han med sig sin Starwarsdräkt .
Marcus har varit med från början när Dj till festen drog igång för 20 år sedan men har även tagit egna uppdrag som resident dj på många av Stockholms klubbar som Kickis, Labet, Patricia  mm
Marcus vet hur man blandar musiken för en blandad publik och brinner för att gör festen till något alldeles extra. i musikväg har Marcus ett brett register i sitt musikbibliotek och planerar någrat sina spelninga så han är så förberedd som det bara går.

djmarcus@djtillfesten.se
0707726986
 

Se bilder och videos på vår instagaram sida

15

     Hyr dj till bröllop, födelsdagsfesten firmafesten invigningen m,m

Hyr dj från oss på dj till festen vi har erfarna djs.
boka dj till bröllop hyr dj till bröllop  dj i stockholm dj disckjockey bra dj billig dj orientalisk dj persiks dj orientalisk fest bröllops dj arabisk dj hyra dj företagsfest firmafest event musik till bröllop musik till fest discoljus upligts ljudutrustning persisk dj dj uthyrningsöker dj party dj fest djdj till festen bröllops dj hyra dj boka dj iransk fest arabisk fest dj till dop dop dj
kickoff event fest even julfest invigning invigningsfest 30årsfest 40årsfest 50 årsfest bröllopsfest  Hyr dj från oss på dj till festen vi har erfarna djs.
boka dj till bröllop hyr dj till bröllop  dj i stockholm dj disckjockey bra dj billig dj orientalisk dj persiks dj orientalisk fest bröllops dj arabisk dj hyra dj företagsfest firmafest event musik till bröllop musik till fest discoljus upligts ljudutrustning persisk dj dj uthyrning söker dj party dj fest dj dj till festen bröllops dj hyra dj boka dj iransk fest arabisk fest dj till dop dop dj
kickoff event fest even julfest invigning invigningsfest 30årsfest 40årsfest 50 årsfest bröllopsfest