FOTOBÅS

Vad är en fest utan fotobås idag?
Prisvärda och enkla paketlösningar
Vi tar hand om allt från transport, montering och demontering.

Kontakta oss för mer info: 0707787517 eller maila info@djtillfesten.se
 
Fotopaket 1
* Karaftig stativ.
* Stor surfplatta (12.9) med inbyggd kamera (7MP).
* Professionell Led belysning.
* Programvara för bästa och enklaste användningen för dig och dina gäster.
* Fotoskrivare som skriver ut fotoremsor i storleken 5x15cm. (1000st fotoremsor ingår). Varje utskrift tar  bara några sekunder
* Design av unik fotoremsa med motiv och budskap som ni väljer.
* Transport inom Stockholm. Lämning och hämtning på önskad tid.
* Montering samt konfigurering av ”Photo Booth” på plats hos er.
* Alla bilder går att få skickat till er digitalt.

Hyreskostnad: Fotobås paket 1
3200 kr för ett evenemang. (För bokningen av något av våra bröllopspaket med dj, ljud och ljus får ni självklart en rabatt på fotobås)  (se mer här)
loading...
Bakgrund till Photo Booth

Kontakta för pris och valmöjligheter

Rekvisita

Kontakta för pris och valmöjligheter

Green Screen till Photo Booth

Green Screen bakgrund med eget motiv som väljs digitalt i Photo Booth programvaran. Bilden/bilderna ni väljer för greenscreen lägger sig som bakgrund på fotona. Ni kan alltså få en Hawaii bild, företags logga eller något annat fint som bakgrund utan att behöva trycka upp en backdrop. Bakgrunden levereras med stativ.

Stor efterfrågan så va ute i god tid

Vill du hyra ett fotobås som gör din fest till något extra och unikt? Välj då den magiska spegeln! Den magiska fotospegeln är det nya, moderna, roliga och exklusiva alternativet till ett traditionellt fotobås. Vår Magic Mirror Photobooth gör varje fest och event till något extra och unikt som gästerna älskar.

Kontakta för pris och tillgänlighet
 0707787517 eller maila info@djtillfesten.se

Vad är Magic Mirror fotospegel?
Fotobås, Magic mirror, fotospegel, eller selfiespegel? Kärt barn har många namn. Ett Magic Mirror photobooth är det senaste inom fotobås tekniken. Gästerna står framför en tvåvägsspegel där de ser sig själv samt får instruktioner på spegeln som återges av en TV skärm som sitter bakom spegeln. Bakom spegeln sitter också en kamera med tillhörande studioblixt, allt för att ge så professionella bilder som möjligt. Innan gästerna ställer upp sig framför spegeln finns det massor av rekvisita att välja på såsom roliga hattar, glasögon och skyltar även digitala rekvisita.
Det finns såklart en fotoskrivare som skriver ut bilderna som skrivs ut på några sekunder så att man får med sig bilderna hem som ett minne av festen.
Som alternativ kan gästerna också välja att få bilderna mailade eller skickade till sin mobiltelefon. (Kräver tillgång till wifi)
Fotobås passar perfekt till Bröllop, födelsedagsfesten, eller företagsevenemanget. Enkelt att använda men med ett proffisgt resultat,  Funktioner som garanterat får er att le . Tryck på skärmen för att starta fotograferingen samtidigt som du ser dig själv. Efter nedräkning tas bilderna så som ni vill ha dom.  Låt fotoshowen börja.
Bilderna skickas digitalt via sms eller epost. Det går även att få bilden utskriven på plats med den medföljande proffs skrivaren. Utskriften ta ca 7 sekunder.
 

Övriga rekommendationer kring hyran:
Vi rekommenderar att en person finns tillgänglig på plats för att hjälpa till och assistera besökarna. Även bra att ha en dedikerad plats för Photo Booth med en back drop/bakgrund. Ordna gärna också lite kul rekvisita till era gäster. Ett eluttag måste finnas nära på plats.

Tilläggstjänst:
För er som önskar assistans med fotobåset erbjuder vi personal på plats i 4 timmar. Personalen hjälper gästerna på plats om det skulle behövas. Kostnad för detta är 1500 kr och betalas utöver hyran.


Transport:
Transport inom Stockholm ingår i denna hyra. För leverans utanför Stockholm tillkommer en kostnad (kontakta för offert).
Vi utgår alltid från Stockholm.


Företag och fakturering:
Vi erbjuder 20 dagars faktura till företags kunder. Moms tillkommer på priserna ovan vid fakturering till företag.

Omdömen:
Vi jobbar ständigt med att förbättrea och finslippa våra tjänster och produkter för att kunna erbjuda er som kund det bästa och enklaste produkten. Läs fler av våra omdömen på