Eftersom vi har ett så bra samarbete med Festmäklarna så vill vi ge våra kunder som bokar sina Bröllop, fester & företagsevents mm genom dom extra service & rabatt.  Bakgrundljus & mikrofon ingår i alla paketen och ni får även Rabatterade priser (avdraget i priset) Se nedan  färdig paket som vi rekommendera. Ni får själva välja vad ni vill ha , vissa kanske vill ha lite mer  & större utrusning fast man inte är så många och såklart tvärtom oxå. Är det något ni undrar eller annat ni vill ha eller behöver så är det bara att höra av er.
 Ring eller maila. Robert Ahlgren DJ och Boknings ansvarig  0707787517  info@djtillfesten.se
Eller kontakta festmäklarna Telefon: 08-684 187 44  E-Post: info@festmaklarna.se 
Festmäklarna Bara DJ med egen dj kontroller 4 timmar
Dj med dj kontroller, ljud och ljusutrustning finns på plats
Ordinarie pris för allt Från 4.500:-
Ert Pris 3.900:-
Festmäklarna Paket 1
Dj med dj kontroller  4 timmar, ljus & ljudutrustning för ca 40 pers, Bakgrundsljus, Mikrofon transport och riggning ingår inom Stockholm. Ordinarie pris för allt Från 5.900:-
Ert Pris 4.900:-
Festmäklarna Paket 2
Dj med dj kontroller 4 timmar, ljus &  ljudutrustning för ca 70 pers, Bakgrundsljus, Mikrofon transport och riggning ingår inom Stockholm. Ordinarie pris för allt Från 6.900:-
Ert Pris 5.900:-
Festmäklarna Paket 3
Dj med dj kontroller 4 timmar, ljus &  ljudutrustning för ca 100 pers, Bakgrundsljus, Mikrofon transport och riggning ingår inom Stockholm. Ordinarie pris för allt Från 7.900:-
Ert Pris 6.900:-
Festmäklarna Paket 4
Dj med dj kontroller 4 timmar speltid, 5 timmar, ljus &  ljudutrustning för ca 150 pers, Bakgrundsljus, Mikrofon transport och riggning ingår inom Stockholm. Ordinarie pris för allt Från 9.900:-
Ert Pris 7.900:-
Större Paket
Gör en bokningsförfrågning, maila eller ring vad du hade tänk så återkommer vi med offert och förslag.

Eget önskemål
Vi hjälper dig att anpassa rätt utrustning efter behov och budget. förklar hur du vill ha det eller vilken budget du har så återkommer vi med offert och förslag
Spotify Paket 1
För dom som inte vill ha en DJ men ändå vill ha bra ljud.
Vi kommer och riggar upp allting så det ända ni behöver göra är att koppla in er dator,mobil, ipod eller liknande. enklar och smidigare blir det inte.
Räcker för ca 50 personer.
Pris 2.500:-
Spotify Paket 2

För dom som inte vill ha en DJ men ändå vill ha bra ljud, discoljus & bakgrundsljus
Vi kommer och riggar upp allting så det ända ni behöver göra är att koppla in er dator,mobil, ipod eller liknande och trycka på en knapp för att start discoljusen. enklar och smidigare blir det inte.
Räcker för ca 50 personer.
Pris 3000:-
Spotify Paket 3

För dom som inte vill ha en DJ men ändå vill ha bra ljud, discoljus & bakgrundsljus
Vi kommer och riggar upp allting så det ända ni behöver göra är att koppla in er dator,mobil, ipod eller liknande och trycka på en knapp för att start discoljusen. enklar och smidigare blir det inte.
Räcker för ca 100 personer.
Pris 4000:-
Kontakta direkt:
Mail
0707787517För oss är kvalitet och service viktigast och vi är garanterat prisvärdast. Vi vet att det finns billigare alternativ men man brukar ju säga man får vad man betalar för oss hos får man mer än det. Vi har över 18 års erfarenhet av alla olika sorters event så vi vet hur man får en lyckad tillställning.

Vi erbjuder dig som kund det allra bästa inom ljud och ljus. Oavsett vilken typ av event du anordnar så ser vi till att har rätt utrustning till det. Vi har ett brett utbud av högtalare, stora som små samt discoljus och bakgrundsljus som gör det där extra.

Vi hjälper dig att anpassa rätt utrustning efter behov och budget.

Har ni andra ösnkemål maila, ring eller gör en bokningsförfrågan och berätta hur ni vill ha det.

Bokningsvillkor
Bokning görs via mail eller telefon. Bokning bekräftas alltid med mail inklusive bokningsbekräftelse  där hela överenskommelsen för ert event framgår.

Avbokning
Avbokning upp till 30 dagar innan eventet är kostnadsfri. Mellan 30-15 dagar innan eventdagen debiteras 25%, mellan 15-7 dagar innan 50%, 7-1 dagar innan 75% av belopp. Avbokning samma dag debiteras 100%. Avbokning skall göras på mail eller telefon.

Övrigt
Extra timme =1000kr fram till kl 03.00 efter kl 03.00 =1500kr
Transporten ingår 60km, dvs upp till 30km tur och retur(utgår från Stockholm C),
Avstånd utöver detta tillkommer en avgift på 80kr/mil.
Riggning innan festen börjar kontakta för pris. Normalt så kommer vi ca 40 min innan avtalad speltid och riggar.

Obs!! Hög tider som nyår, midsommar, julafton Pris enl överenskommelse.


Betalningsvillkor.
Betalas in på konto i förskott 
Fakturering: 10 dagar netto .
priserna är exklusive moms

Vi innehar F-skattsedel.
Org nr 55650305-16
Postgiro: 4194954-6

Kontakta oss gärna om du har frågor